Maarssen uit - en dan ijs

Zaterdag vroeg verzamelen op de club om om 07:45 te kunnen vertrekken. In Maarssen elkaar allemaal gevonden en vol goede moed het veld op. Onze 1ste 6-tal wedstrijd (begin maart) was ook tegen Maarssen, die wonnen we met 9 - 1 dus dit moet weer een eitje zijn. Maar zolang die coach elke wedstrijd weer gewoon met zijn telraam de opstelling bepaalt (ook dat zou je beleid kunnen noemen) blijft het elke week een verrassing.

Ligt het aan de training, de opstelling, het weer, einde seizoen, zomaar een dipje of denken we alleen maar aan het ijsje wat Martijn een paar weken geleden geregeld had. De beloning was al zeker gesteld dus de drang om te presteren....
Afijn, natuurlijk gewonnen, maar slechts met 3 - 1. Komt door het experimentele karakter van de wekelijkse carrousel, denk ik.

Toch nog een paar verrassingen: Mylan trakteert, de tegenpartij trakteert op ijs en dan ook nog naar de ijssalon in Soest. Kan niet op.

Komende zaterdag tegen Naarden, weet je nog, afgekeurd doelpunt en daardoor slechts gelijk! Hard werken dus en deze keer zal het niet aan de scheids liggen.

tot zaterdag