rode shirts

Op je eigen club UIT spelen, dat is wel raar.
Dus met onze nieuwe rode shirts (Stein bedankt!!!!!) in het veld tegen de JF1 in hun Soest outfit. Wel veel eigen publiek langs de lijn dus het aanmoedigen ging prima.

Na de 1ste fluit en wat aftasten over en weer bleek onze verdediging goed dicht te zitten en na een paar keer aandringen aan "de andere kant" viel al snel ons 1ste doelpunt!
0 - 1
Daarna nog een paar en bij een voorsprong van 0 - 3 kwam Soest F1 met het eerste tegenpunt. Maar toen wist het publiek al wat in het veld nog bewezen moest worden, dat we een goede kans maakten.

Een paar keer brak F1 nog goed door en werden we pijnlijk gewezen op het feit dat een afwezige achterhoede een goede garantie voor tegendoelpunten is, ook onze top-keeper kon daar niks tegen inbrengen.

Uiteindelijk hebben we met 3 - 7 van de F1 gewonnen!

En, (dat heeft Martijn voor jullie uitonderhandeld) dus gaan we na de volgende uitwedstrijd met z'n allen langs de ijssalon!!!!


ps, met vlagen leek het op voetbal maar dat vond de scheids deze keer blijkbaar goed. Voetballen doe je aan de overkant dus volgende keer wordt daar weer voor gefloten!!!