Tegen Leusden F1 - gewonnen - goed gewerkt

Vol ontzag voor Leusden gingen we het veld op. Maar er werd fanatsisch gewerkt (de 1ste helft) en dat ging zo goed dat we als eerste scoorden. En als 2e en als 3e en.............. en toen werd Leusden wakker. Met 3- 1 de rust in. (geloof ik).
Let wel, Leusden F1 was tot vandaag ONGESLAGEN.
2e helft ging de conditie en de concentratie meespelen (bij ons) en zag Leusden meer kansen maar tot de laatste minuut bleven we ruim voor met 5 - 3. Pas toen wij het nog 1 keer probeerden (met zijn allen in het 10-meter gebied) kreeg Leusden een kans op een mooie snelle counter waarna de keeper van Soest dapper maar helaas het onderspit moest delven tegen 3!!! tegenstanders. Waar waren onze verdedigers ;-)
Afijn, de scheids besloot dat het welletjes was en met 5 - 4 in ons voordeel begon de 3e helft.
Het media team van RTB Soest was weer aanwezig. Vanavond komt het live verslag op de site.

Volgende week UIT tegen Soest F1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De hele week oefenen en trainen graag.............

En geniet nog even na van de overwinning! ;-)